Limoservice.se med säte i Gnarp, hälsar dig välkommen till en tur utöver det vanliga med våra professionella förare och lyxiga limousiner.

 

Sedan år 2005 är vi Sundsvall/Hudiksvalls första alternativ för dig då det gäller exklusiva resor och minnesvärda upplevelser.

I våra långa limousiner erbjuder vi lyxig upplevelse för både privatpersoner och företag.

 

Limousinerna, som rymmer upp till åtta passagerare, passar utmärkt i samband med bröllop, examen, fest, jubileum, dating, svensexa, möhippa, studentbal, event, kundträff, krog, julbord, konsert, sportevenemang osv.

 

Vi utgår från Gnarp, men vi är verksamma både i Sundsvall och i Hudiksvall eller i länen runt omkring. Självklart kör vi er dit ni vill, kanske till Arlanda eller till Stockholm. Vi tillämpar enbart fasta priser. Fråga oss gärna om du inte finner det du söker bland våra prisexempel.

 

Grundregeln är enkel, ju fler ni är som åker desto billigare blir det per person, och ju längre tid ni hyr limousinen desto lägre blir timpriset.

 

Limoservice.se är godkänt av Transportstyrelsen för yrkesmässig trafik. Våra limousiner är taxiregistrerade (gula skyltar) och godkända av Bilprovningen och fordonet är utrustade med godkända taxametrar.

 

Både vi som företag och du som kund hos oss är rätt försäkrad. Vi har många års erfarenhet av yrkesmässig trafik i olika former.

Välkommen med din bokning!

 

Kent Åsén,
Ägare 

Om limoservice